Partiszabadidő | Fogadó, Hotel, Halaszi, Duna, Szigetköz

Lakodalmi helyszínek

1. Étterem - 45 fő
2. Terasz - 80 fő
3. Alsó terasz - 80 fő

Lakodalmi Menü ajánlatok

1. Klasszikus

Fogadás, köszöntő ital, kommersz pálinka 4 cl
Leves: Újházi tyúkhúsleves /topf/ hús levesben vagy külön szervírozva tányéron
Nagymama levesestálja / friss karajhússal, zöldségekkel, cérnametélttel, borsóval

Főétel:

  • A.
    Párizsi szelet
    Sertéskaraj magyaros gombaraguval
    Rántott csirkecomb, grill csirke 1, sült csirkecomb (vagylagos)
  • B.
    Csirkemell rántva vagy roston sütve
    Sertésszelet Budapest raguval (gomba, borsó, gépsonka csíkok)
    Pulyka gordon

Köretek: (vegyesen topfban) Rizs, petrezselymes burgonya, HB, zöldségköret vagy ezen köretek kombinációja

Saláta: Kevert

Kávé

Éjfélkor:

  • Töltött sertés dagadó burgonya salátával
  • Sült tarja pezsgős káposztával
  • Töltött káposzta
  • Debreceni töltött karaj burgonya salátával (vagylagos)

A tálalást tányér szervizzel vagy 4-6 fős tálalással végezzük.

Zárt körű rendezvényt 70 főtől biztosítunk.

 

Lakodalmi variáció 2.

Fogadás: ajtóban, Pik-Nik kert kapujában. Pezsgő, pezsgő jouce-val. Gyümölcs pálinka gyümölcs darabokkal. Igény esetén magyaros ruhába öltözött lányok fogadják a vendégeket (+ 10,000 Ft )
Az asztalon gyümölcs, pirítós, disznó esze
Pik-Nik asztalon krémek (magyaros, kőrözött, hal, sonka krém) bagettal Önkiszolgáló

Leves:

  • Krémlevesek (brokkoli, fokhagyma, gomba, zeller) vagylagos
  • Nyírségi gombócleves
  • Bakonyi betyárleves

Főétel:

  • A.
    Roston sült jérce mellfilé metélő hagyma mártással
    Szűzérmék csőben sütve
    Párizsi pulykamell
  • B.
    Szűzérmék roston sütve tokaji borkrém mártással
    Kemencében sült jércecomb gyümölcs mártással
    Bécsi borjú

Köret: Vajas burgonya, roston sütött zöldségek, héjában sült burgonya, gyümölcsös rizs

Saláta: Friss saláták (paradicsom, uborka, káposzta, paprika) öntetekkel, dresszinggel (Önkiszolgáló)

Kávé: Presszó, melange, capucchino

Éjfélkor: Étel bár (gombás, magyaros, svéd hússaláta, töltött káposzta, pulykamell jóasszony módra, zsemlye)

 

Lakodalmi variáció 3 - Pik-Nik rendszerű

Fogadás a Pik-Nik kert bejáratánál házi pálinkával és megkeresztelt hagymás kenyérrel
Helyszínek:
  • Étterem terasz
  • Pik-Nik alsó terasz
  • Pik-Nik kert, vízpart, vízi terasz

Főzési és kiszolgáló helyszínek:

  1. Bográcsfőzőben Nyírségi gombócleves (a kollégák a levest topfban az asztalokhoz viszik)
  2. Kemencében sült egész pulykamell
  3. Grill sütőben Grill csirke és sörrel locsolt csülök
  4. Cséfingben Tihanyi sajt szívecskék rántva, karfiolrózsák rántva, spárga párolt rizzsel, mártással
  5. Mobil pultból köretek (petrezselymes burgonya, burgonya püré, rizs), Savanyúságok, saláták, frissek öntetekkel, ecet alapúak. Grillezett halak, pisztráng, fokhagymás keszeg.

Kávé

Éjfélkor:

  • Kemencében sült egész malac párolt káposztával, burgonya salátával
  • Kiszolgálás a mobil pultokból

Kedves Vendégeink!

Igyekeztünk változatos menüsorokat kialakítani, s azt szeretnénk, ha a hely különleges hangulatát is élveznék.
Természetesen ettől eltérő menüsorokat is készítünk.

A viszontlátás reményében:

Szombath Tibor
Házigazda

Kezdőlap | Vissza

Elérhetőség

9228 Halászi, Dunasétány
GPS: É 47.85489 o
        K 17.31566 o

Tel: (96) 573-036
T/F: (96) 210-088
Szombath Tibor házigazda (30)272-9015

E-mail: szomti@freemail.hu
  • szezonban: 8-21 óráig
  • szezonon kívül: 12-19 óráig