Preloader
 

Kemping

Az ideérkezés kész felüdülés.
A kempingben visszatalál a természetbe,a négy fal közül száz fa közé.

Kempingünk ideális megálló és pihenő hely a Szigetköz felfedezése közben. A közvetlen vízparti fekvése kedvező a vízi túrázóknak. A Mosoni-Duna túra egyik biztos kikötőhelye a 91 folyamkilométernél.

Sólyapályák, stégek, vízi jármű tárolók segítik a biztonságos ki- és vízre szállást. Májustól vízi jármű kölcsönző működik. Igény esetén a vízi járművek induló állomásra szállítását is megszervezzük.

A nemzetközi Dunamenti kerékpárútról 100 méteres műút vezet hozzánk. A Csónakházban kerékpárbarát szálláshely áll rendelkezésre. A Kemping környezetében kivilágított parkolók vannak. A megfáradt utazót rendezett, zöldövezeti kemping várja, szobákkal, korszerű vizesblokkokkal konyhablokkal, sütő, főző berendezésekkel, tűzrakó helyekkel.

Hűtőszekrény, mosó- és szárítógép teszik mindennapjaikat kényelmessé és komfortossá. 200 méteren belül élelmiszerbolt, posta, orvosi rendelő, gyógyszertár, bank, ATM automata, buszmegálló találhatók.
A kemping közvetlen szomszédságában sportpálya használható. Mosonmagyaróváron (5km), Lipóton (15 km) gyógyvizes termálfürdő várja vendégeit.

A kemping közvetlen szomszédságában található a Party Csárda,kedvezményes menü ajánlatok várják az ide érkezőket.

Foglalási információkat megtekinthetik itt!
Részletes kínálatunkat megtekinthetik itt!

Szállásfoglalás

Foglalási igényét kérem jelezze üzenetben!