Party Beach Burger, Szabadstrand

Nézd, csodálatos arra, ami éppen előtted van, és a szív, egy nagyot dobban.

Party Csárda–Szabadidőpark egyik büszkesége az uniós előírásoknak is megfelelő szabad strand. Gyönyörű fekvése, gondozott környezete miatt méltán népszerű a helyi, hazai, és a külföldi vendégek körében is. Kiváló vízminősége, kavicsos, homokos partja, a lassan mélyülő medre, gyorsan melegedő vize miatt kedvelt a kisgyermekes családok körében is.

Kedvező fekvése hosszú órákra jelent örömöt a barnulni, napfürdőzni vágyóknak. A 2015-től folyamatosan megújuló part igazi kikapcsolódást kínál. A szabad strand árnyat adó fáival, gyönyörű virágai, ideális környezet a pihenni, kikapcsolódni vágyóknak.

A Party Beach Bar&Burger szabadidőparkunk legújabb szolgáltatása.

Téliesített teraszunkon egész évben várjuk vendégeinket,illetve a hét minden napján házhoz is visszük az elkészült ételek. Megújult étlapunkat elsősorban a kézműves hamburgerek köré építettük,de megtalálhatóak rajta az örök klasszikusok mint a Sonkás-gombás melegszendvics,vagy akár a Rántott sajt is. Esténként pedig a koktéloké, és a minőségi italoké a főszerep. Nyáron minden hétvégén vagy élőzenével ,vagy pedig Dj-vel várjuk vendégeinket közvetlenül a vízpartra.

Asztalfoglalás: 06-70-33-66-999