Preloader
 

Vízi jármű kölcsönzés

Minden nagy vízitúra egyetlen
evezőcsapással kezdődik.

Az igazi élmény az, ha vízre szállva haladunk fel vagy lefelé a Mosoni-Dunán, és felfedezzük az ágrendszer titokzatos, szövevényes világát. Az igazi élmény az ha vízre szállva kipróbáljuk a rehabilitált Malomági-Lajtát, és időutazásra szánjuk magunkat az ódon mosonmagyaróvári falak árnyékában. Mind-mind más vízfelület, más élmény, de a közös bennük, hogy a Party Csárda–Szabadidőparktól karnyújtásnyira vannak.

A zöld lombok alkotta alagút sejtelmes csendje, a partot övező
galériaerdők zöldje, és a vízimadarak látványa megihleti az embert. A víz fölé hajló ágformák, a folyó szállította uszadék fák, akarva akaratlanul is beindítják fantáziánkat. A madárvilág képzelőerő nélkül is élményt nyújt.

Találkozhatunk szárcsákkal, vadkacsával, jégmadárral, bakcsóval, kócsaggal, hattyúkkal, szürke gémmel, vagy az utóbbi években betolakodott, a halállományra is veszélyt jelentő kárókatonával. Használja ki vízijármű kölcsönzési szolgáltatásunkat. Béreljen kenut, kajakot, ladikot, motorcsónakot vagy egyszerűen üljön fel valamelyik kishajóra s fedezze fel ezt a vízi paradicsomot.

Aktuális árainkat itt tekintheti meg!